La Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà convoca, com cada any, el Premi Ramon Juncosa de Divulgació i Periodisme Transfronterers.

Aquest premi, dotat amb 1.200 €uros, recompensa un treball en qualsevol modalitat de difusió (premsa escrita, revista associativa, universitària o municipal, ràdio, televisió, internet, etc.) enfocat sobre una temàtica precisa de l’Espai Català Transfronterer, o sigui que concerneixi a les comarques de Girona i  Catalunya del Nord.

Els treballs que optin a aquest premi poden ser:
• Articles o treballs en suport paper (premsa professional, publicacions d’àmbit associatiu, institucional, publicitari)
• Treballs audiovisuals (ràdio, televisió)
• Articles o treballs en suport digital (en totes les modalitats existents)

Com a requisits, els treballs no poden ser inèdits. En aquest sentit, han d’haver estat publicats o emesos entre l’1 d’abril de 2018 i el 31 de març de 2019. Els treballs també han de ser en llengua catalana i han de fer un ús no sexista o androcèntric del llenguatge.

Els treballs es poden presentar fins al divendres 5 d’abril. Les sol·licituds s’hauran de presentar mitjançant el model d’imprès normalitzat, que es pot obtenir a tramits.gencat.cat i a presidencia.gencat.cat, o bé a les instàncies de la Casa de la Generalitat a Perpinyà (1, carrer de la Fusteria) i de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Girona (plaça de Pompeu Fabra, 1, Girona).

El treball periodístic o divulgador vencedor es donarà a conèixer en el transcurs de la Nit de Sant Jordi d’Òmnium Catalunya Nord, que es celebrarà el dijous 26 d’abril a Perpinyà.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.