Featured Video Play Icon

Avui és la diada de Sant Jordi, i tant la Casa de la Generalitat a Perpinyà, com la Llibreria Catalana, ho volen celebrar.

Així a les 18h al Palau Pams , en un acte conjunt amb l’ajuntament de Perpinyà, la Casa de la Generalitat us convida a celebrar la Diada de Sant Jordi, festa del llibre i de la rosa,. Els presents rebran de regal una rosa i els nins i nines un llibre en català. L’acte comptarà amb la intervenció de Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans i rector de la Universitat Catalana d’Estiu ,que celebra enguany el seu cinquantè aniversari-,i es clourà amb cançons catalanes interpretades per Muriel Perpigna.Us agrairíem molt que ens poguéssiu acompanyar en aquesta festa, que és alhora un símbol i una manifestació concreta de l’esperit de cultura, de convivència i de fidelitat històrica del poble de Catalunya.

 

* Per part seua, la Llibreria Catalana obrirà les seues portes  a les 9h30, tot el dia. A les 18h celebrarà la diada de Sant Jordi amb lectures i degustacions. Lectures amb Júlia Taurinyà, Laura Bertran, Coleta Planas, Joan-Francesc Castex-Ey, Sebastià Girard, Berenguer Ballester, Guillem Dalmau, Mireia Falqués, Alba Alcaide i MICRO OBERT ! i tast de vi amb el Domini Nivet-Gallinier i Vi blanc de l’Oncle Bob.