Featured Video Play Icon

* Com sabeu, avui dimarts hi ha convocada una aturada general a Catalunya Sud. En un comunicat posat a la seua pàgina de Facebook, la Casa de la Generalitat a Perpinyà, s’adhereix a aquesta aturada i avui dimarts restarà tancada : ‘Aquest dimarts 3 d’octubre les instal·lacions de la Casa de la Generalitat a Perpinyà estaran excepcionalment tancades a causa de l’aturada acordada a la Taula per la Democràcia. Dimecres obrirem amb normalitat’.

* Per altra banda, ahir dimarts la Territorial nord-catalana de l’ANC  Catalunya Nord Per la indepenència va convocar una concentració davant del consolat espanyol a la qual, es van adherir diversos partits polítics . Tenint en compte que la convocatòria es va fer al migdia, de 500 a 1.000 persones segons les fonts, es van concentrar allà. Després els manifestants, van recórrer el centre vila, fins a arribar a la Casa de la Generalitat per fer palès el seu suport. ( La foto es de Radio Arrels)

Les entitats organitzadores han fet una crida per tornar-se a concentrar avui dimarts a les 18h30, aquesta vegada davant la Casa de la Generalitat a Perpinyà (1 carrer de la Fusteria) i s’anirà fins davant de la prefectura per demanar a l’Estat francès que denunciï les violències.

El portal Vilaweb, també s’ha adherit a aquesta aturada. Avui només publicarà notícies relacionades amb aquesta. Podeu llegir aquí l’editorial del director de Vilaweb Vicent Partal.

També us oferim un vídeo de 2 minuts que desmonta les tesis de president del govern espanyol, Mariano Rajoy.