Featured Video Play Icon

El passat 7 de juliol, la jove Priscillia, va ser trobada morta al cementiri d’Estagell. La passada setmana, van detenir a un jove, veí del poble, com a presumpte autor de la seua mort. Un fet que ha dividit als habitants d’Estagell, entre els que exigeixen justícia i aquells que clamen venjança a través de les xarxes socials. Això ha fet que, la mare de la víctima Sophie Gonzales, decidís parlar a la premsa, donant a més una entrevista a France 3 Pays Catalan, que podeu veure íntegrament en vídeo.

Una entrevista,on no trobareu cap desig de revenja, ans al contrari, la dona, amb el suport d’una associació de víctimes, l’association Fripouille’ es va mostrar digna i llúcida en tot moment.  Així va demanarque la gent del poble es mantingui tranquil·la, no voldria que després tot això fos perjudicial per trobar justícia per a  Prescília. La malícia, sobretot gratuïta, no serveix per res ... ‘

També va fer referència al presumpte autor de l’assassinat:Avui no sé si la presó és adequada per a aquest jove, crec que necessita molt tractament. Malgrat les coses horribles que va fer, realment necessita tractament. Conec persones que han viscut l’entorn de la presó. Quan entren a  la presó, sobretot quan es tracta de coses tan greus com aquesta, per tenir una cita, només per a una píndola, és complicat. En general, les persones que maten, que violen, si no hi ha un tractament,hi ha reincidència i no és el que necessitem ‘.

Així mateix  té un pensament per la mare del noi detingut, que des de que el van detenir no ha estat vista a Estagell.Sophie Gonzales, que reconeix que, només es saludaven amb un ‘bon dia’ (bonjour) quan es veien a la seu de l’association Fripouille diu: Crec que també ha d’estar molt trista. La vaig conèixer, sense saber qui eren els seus fills, i es mostrava molt afectada pel que havia passat. Crec que quan va saber que era el seu fill, devia ser molt descontenta ‘.