Featured Video Play Icon

La Plataforma per la Llengua està preparant la nova agenda pel curs acadèmic 2018/19, dedicada als escriptors valencians. L’agenda incorporarà 50 citacions d’autors del País Valencià, a més de continguts basats en diferents iniciatives que promouen el valencià. Amb un disseny modern i atractiu a càrrec de l’empresa Edicions 96, l’agenda ‘Paraules de llibertat‘ vol apropar la lectura en la nostra llengua a tota la població, però especialment a l’alumnat de les escoles d’adults que estan aprenent valencià: volem fer-ne arribar una a cadascun d’ells! Per això necessitem el teu suport.

Fent un donatiu a partir de 6 €uros els podeu ajudar a editar i repartir, de manera gratuïta, l’agenda per al curs acadèmic 2018/19 entre els estudiants adults de valencià. Amb aquestes agendes la Plataforma per la Llengua vol fomentar la lectura en valencià entre els alumnes i, com a contribuïdor del projecte, us obsequiaran amb un exemplar.

Aquest iniciativa de la Plataforma per la Llengua té com a objectiu facilitar una eina útil per a l’ús personal. L’agenda també incorpora informació d’interés ciutadà, com ara un directori d’ONG que treballen per la llengua, un d’universitats i de centres d’estudi i un mapa comarcal del País Valencià. A banda, inclou un fragment de l’obra Diccionari per a Ociosos de l’assagista Joan Fuster que parla de la llibertat.

L’agenda la podreu recollir a la seu de la Plataforma per la Llengua,però si feu un donatiu igual o superior a 10 €, us la faran arribar al vostre domicili, tan bon punt l’hagin editat.

Podeu fer el vostre  donatiu aquí

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb