Featured Video Play Icon

El president dels Dracs Bernard Guasch, que es trobava acompanyant als jugadors i tècnics a Illa , on es van desplaçar per fer un entrenament, va declarar al diari l’indépendant la seua decepció per aquesta exigència: ‘El 16 de desembre a Birmingham, durant la nit organitzada per la BBC, vam saber que hauríem de pagar un dipòsit de 555 000 €uros per jugar la Copa. Seria irresponsable que, el club pagués  aquesta suma. És responsabilitat seua i si no juguem la Copa, hauran d’explicar per què. Acabem d’enviar, dimecres, una carta al RFL  per demanar-li que revisi la seva posició‘.

Cal recordar que, la RFL ( la federació Anglesa de Rugbi) ja va demanar la mateixa suma als clubs de Toronto ( Canada) i al de Tolosa de Llenguadoc, que es van negar a pagar-la i no van poder jugar. Però els Dracs, formen part de la Super League . Només el club amateur de Sèrbia, Red Star Belgrade ha estat convidat i jugarà la primera ronda de la Copa a Millom el 27 de gener. Així doncs, s’haurà d’esperar a veure que passa i si els Dracs poden defensar el seu títol o no.

Per altre costat, la Super League, ha anunciat canvis en les regles per aquesta temporada (vegeu vídeo) les més importants son: una reducció del nombre de canvis, que es podran fer durant el partit, la instal·lació d’un cronòmetre per al tempsmort i la introducció d’un temps afegit, quan el partit sigui nul (empat) amb un ‘punt d’or’. Aquí, trobareu més informació