Featured Video Play Icon

Després d’un mes i mig de vaga, l’SNCF ha decidit du a terme ua operació, per tornar a tenir la confiança del seus usuaris. Aquesta operació consisteix en posar a la venda, durant una setmana, 5 milions de bitllets de tren, a menys de 35 €. Segons va dir el passat dilluns la directora general de Voyages SNCF, Rachel Picard, que va assegurar queÉs la primera vegada que es venen tants bitllets a preus tan baixos‘.  Va fer aquestes declaracions les va fer a Europe 1 i les podeu escoltar en el vídeo que acompanya la notícia.

Això vol dir que es podran trobar per exemple bitllets Paris-Lille a 25 €uros i París- Marsella o Paris- Bordeus a 35€. entre moltes més destinacions.

Rachel Picard ve dir ‘A partir del dijous 23 de gener, oferirem 5 milions de bitllets  per menys de 35 €uros, als TGV Inoui i Ouigo per ser més explicita va assegurar:’ Estaran a la venda una setmana, del 23 al  30 de gener, per a viatges que es faran entre ara mateix i  mitjans d’abril, fins a les vacances de Setmana Santa‘.

Especificament hi haurà 3 milions de bitllets pels TGV inOui  i 2 milions pels  Ouigo.

També va anunciar un altre gest, aquesta vegada afecta als abonats del TGV: ‘El mes de febrer seran compensats automàticament pel seu abonament , entre el 50 i el 100%‘, va assegurat Rachel Picard. Pel que fa al tràfic de trens durant les vacances de febrer, que comença el 8 de febrer a la zona C, el trànsit serà ‘normal en tots els TGV’  va prometre.