Ahir dimecres, el tribunal d’Apel·lació de Montpeller, va fer públic el seu veredicte sobre el litigi que enfrontava a l’Usap i els eu antic mànager i entrenador Marc Delpoux. Si, en primera instància, el conseil des Prud’hommes de Perpinyà havia desestimat el seu cas el passat 9 d’octubre del 2015, ara el tribunal li ha donat la raó i condemna al club català a pagar 430.000 €uros a l’entrenador que havia estat acomiadat després que l’Usap baxi de categoria l’any 2014, malgrat que encara li quedaven 2 anys de contracte.

El club  havia dit a l’entrenador que hauria de mantenir-se lluny dels terrenys de joc i conformar-se amb un treball d’oficina. Marc Delpoux denunciava que això constituïa una ruptura del seu contracte de CDD que durava fins al 2016.

El president de l’USAP François Rivière pren acte d’aquesta decisió. Per a ell i la USAP és una nova desgràcia financera. Fa dues setmanes, l’USAP ja ha estat condemnada a ingressar sense terminis 320.000 €uros a l’Urssaf… i  ara, malgrat que pot fer apel·lació al tribunal de Cassació, té de dipositar la suma total és a dir els 430.000 €uros, que és el salari que hauria cobrat fins al final del seu contracte (el seu salari era de 17.000 €uros per mes).

En una primera valoració d’aquest nou revès financer, el president de la Usap és diu ‘sorprès per aquesta decisió, malgrat que hagi sigut la llei la que s’ha pronunciat. Personalment en sembla una mica dura, l ‘USAP no està debilitada, financerament, tant en el seu equilibri com en el seu desenvolupament (…) El col·legi dels accionistes s’havia preparat en cas d’eventuals conseqüències.