Que li passa a l’Usap? Tothom s’ho pregunta, crec que es la primera vegada en l’historia del club català, on es registra uns resultats tan nefastos: 18 partits i 17 desfetes i un empat.

Ahir divendres , els catalans van tornar a perdre a l’Aimé Giral contra Bordeus (UBB).
La Usap ja està eliminada de la Challenge Cup, però això no treu perquè els seguidors usapistes, que ahir van acompanyar a l’equip malgrat el fred que feia (3.666 espectadors, una de les més baixes assistències registrades), esperessin veure la primera victòria de la temporada. .

En lloc d’això  la UBB, amb un equip canviat però experimentat, ha vingut infligir una 18a derrota als catalans, aquesta temporada al final d’un vespre apagat (27-34). Massa aproximacions en defensa, faltes (dues targetes grogues) i poca traça han emplomat una USAP més rejovenida que experimentada.
L’obridor Jackson ha estat alineat al darrere, l’extrem Faingaanuku en el centre i el polivalent Mallé en l’obertura sense que es pugui treure cap conclusió definitiva sobre la necessitat de reiterar semblants experiències. L’irlandès ha estat més en perspectiva, aportant varietat en atac, sobretot amb una txistera sobre l’assaig d’Ecochard (15è), i autor d’un 100% en les transformacions i les penalitats (5/5).

Poc utilitzats fisn ara, el taloner Cyril Deligny i el jove tres quarts centre Alivereti Duguivalu (21 anys), autors d’un assaig cadascun, n’han aprofitat per marcar punts

Com a cosa positiva, anotar| la tornada a la competició de l’extrem Jean-Bernard Pujol que ha disputat la darrera mitja hora del partit, després de més de tres mesos d’absència, a causa d’una fractura d’un dit. Tindrà potser l’ocasió d’agafar la seua forma, dissabte pròxim, a Brut, on la USAP acabarà la seva aventura europea.