Featured Video Play Icon

Com ja sabeu, Radio Arrels va engegar una campanya de micro-mecenatge amb l’objectiu d’aconseguir 15.000 €uros per fer una nova web. En un comunicat l’emissora anuncia que ‘La USAP, equip de rugbi de referència, recolza la iniciativa oferint recompenses als donadors, amb l’objectiu de col·lectar 15.000 €uros, fins al 21 de desembre.

Mix_USAP_Arrels_ok_FacebookRecordeu que, aquesta campanya es fa ‘per acompanyar el seu creixement, Ràdio Arrels ha emprès una campanya de micromecenatge a través de la  plataforma TotSuma. Aquesta iniciativa amb aportacions populars ja supera la meitat del seu objectiu de 15.000 euros. Per la recta final, fins al 21 de desembre, s’incentiva la participació de més contribuïdors, amb el compromís de la USAP de Perpinyà‘. L’equip de rugbi de referència als Països Catalans i a França, fundat el 1902 a Perpinyà, ha segellat un acord amb Ràdio Arrels, l’única emissora 100% catalanoparlant de Catalunya Nord.

El conveni firmat entre Ràdio Arrels i la USAP inclou l’oferiment d’un lot de vestimenta integral del club, amb samarreta, pantalons i mitjons oficials, com també d’una pilota oficial firmada pels seus jugadors del seu primer equip. Aquest regal exclusiu estarà reservat a un dels participants que donarà 350 euros a la campanya.

La nova pàgina web de Ràdio Arrels, que s’estrenarà la primavera 2017, serà ergonòmica i adaptada a totes les pantalles. Aquest mitjà serà l’altaveu de la informació nord-catalana cap als Països Catalans.’

Save