Ahir diumenge, els catalans de l’Usap van guanyar als occitans de Colomiers per 34 a 13, en un partit que no va començar gens bé pels catalans que als 7 primers minuts de partit van patir les baixes de Jonathan Bousquet, amb un esguinç de genoll  i  de  Michael Faleafa, que va abandonar el terreny de joc amb el suport de l’equip médic usapista.

Malgrat fer una primera part molt dolenta i sense control , a la segona part els catalans han canviat completament, i tirant d’orgull han aconseguit revertir el transcurs del joc i aconseguir oferir una segona part molt diferent. Cosa que finalment els permet guanyar i aconseguir  una victòria amb bonus ofensiu.

En aquest partit l’Usap ha marcat 5 assajos: Lucas Dubois (38′) Damien Chouly (62′),George Tilsley (64e),i 2 de Jean-Baptiste Pujol (69′ i 76). També han marcat 3 transformacions 2 Tom Écochard i 1 Matteo Rodor. Tom Écochard també ha marcat 1 penalitat.

Amb aquesta victòria , la segona de la temporada, es situen a la sixena posició en la classificació. El pròxim partit el jugaran el pròxim divendres a l’Stade Albert Domec, contra els amfitrions l’equip de Carcassona, que actualment ocupa la 10a plaça en la classificació.