Featured Video Play Icon

L’USAP d’aujourd’hui et de demain‘ aquest es el nou lema amb el qual el president de l’Usap François Riviere, ha presentat el seu nou pla per l’equip, amb el punt de mira posat a l’any 2023. Us farem 5 cèntims de les novetats, que podreu veure en el vídeo oficial que ha publicat el club .

1°) El director general, Denis Navizet, va anunciar que l’Usap instal·larà un centre de formació al barri de Molí de Vent, al Parc dels Esports. El lloc acollirà diversos camps de rugbi, un pol mèdic i uns espais habitables.

2°) La Usap recupera la gestió de l’estadi Aimé Giral. Aquesta era una de les idees perseguides des de fa temps pel president Riviere. Finalment ha aconseguit signar un contracte administratiu de llarga durada amb l’ajuntament de Perpinyà, gràcies al qual és permet a una autoritat territorial que posseeixi una propietat llogar-la a un tercer, tal com va revelar Denis Navizet.  En canvi, s’ha descartat la idea de canviar el nom de l’estadi.

3°) A partir de la pròxima temporada, l’usap  serà equipada per  Adidas.

) Bruno Rolland anomenat director general. El fins ara director de la formació de l’Usap des de fa una desena d’any, de 39 anys, passa a ser director general del club.Substitueix a Denis Navizet,  que serà encarregat d’altres feines, encara sense especificar.

5°) Finalment tal com ja s’havia anunciat, Christian Lanta s’ocuparà de totes les coses relacionades amb la part esportiva del club . Serà el nou mànager general, i s’allunya dels terrenys de joc.

A més de totes aquestes novetats, Christian lanta, va anunciar el fitxatge per a la pròxima temporada de l’aler George Tilsley (27 anys 1,96 m, 104 kg) que aquesta temporada juga amb l’equip de Bordeaux-Bègles.

Aquest es el quart fitxatge usapista per a la pròxima temporada, ja que també s’han anunciat els fitxatges de  l’obridor o darrera Quentin Etienne ( Oyonnax),  l’obridor Thibauld Suchier (Besiers) i  del segona o tercera línia  Piula Faasalele (Tolosa de Llenguadoc).