Featured Video Play Icon

L’ANC i molts més, es manifestarà el pròxim diumenge 11 de març a la tarda  sota el lema ‘Ara, República’. De fet l’inici serà a les 17h.

La concentració anirà des de Drassanes fins a la Ciutadella, omplint tot el passeig de Colom. A la zona de Pla de Palau, on hi ha la Font del Geni Català, se situarà l’escenari, mirant cap a Montjuïc, i s’ubicarà també una pantalla en direcció Ciutadella perquè la gent que vingui d’aquella zona pugui seguir els parlaments.

El vice-president de l’entitat, Agustí Alcoberro, ha anunciat que la mobilització servirà per a reclamar la formació de govern, però també per a recuperar l’esperit popular de l’1-O i avançar cap a la República. En aquest sentit, ha dit que un dels ‘punts claus’ de la manifestació serà la presència d’herois anònims, en referència a persones que ‘es van imposar a la por durant el referèndum’.

L’acte que es durà a terme sobre l’escenari involucrarà persones de la societat civil, en molts casos cares desconegudes, que l’Assemblea qualifica com a ‘herois anònims’ que, des de diversos sectors i àmbits, se l’han jugat en el procés des de la tardor fins ara i es troben, per aquest motiu, amb procediments oberts amb la justícia. L’objectiu és ‘donar protagonisme a la gent del carrer. Farem el que sempre hem fet, sortir al carrer a demanar als partits polítics que tirin endavant el projecte de l’Assemblea, que és la república catalana’.

L’ANC ha publicat un cartell on es veu la localització de la manifestació: el passeig de Colom entre l’estàtua i el pla de Palau.

Podeu llegir aquí el comunicat de l’ANC convocant aquesta manifestació, i donant algunes indicacions pels assistents.

NB dlr: No hem rebut cap informació comlementària (cap autobus anunciat, o cotxes compartits?) de la Territorial nord-catalana que, tanmateix, sí automàticament s’afegeix a la crida a anar-hi, per descontat.