Featured Video Play Icon

Martin Fourcade, va aconseguir ahir diumenge igualar el record de victòries en una temporada de la sueca Magdalena Forsberg.  Aquesta ho havia aconseguit la temporada 200-2001. Però la seua victòria en la darrera cursa, ha hagut de ser confirmada pels jutges, ja que Fourcade ha estat víctima d’un problema de carregador en el moment del seu primer pas pel tir i n’ha rebut un altre just abans del segon tir ajagut, per part d’un dels entrenadors de l’equip de França Jean-Paul Giachino. Això està prohibit pel reglament, així doncs el nord-català arriscava una desqualificació que, finalment, no ha tingut lloc.

Així doncs, el nord-català acaba amb èxit una brillant temporada:

  • Aconsegueix ser 1er pel seu 6è campionat consecutiu, sent el primer biatleta que aconsegueix guanyar 6 vegades el Gran Globus de cristall. També ha igualat amb el llegendari noruec, Ole Einar Bjoerndalen, el nombre de Petits Globus guanyats (19). A més diumenge, ha aconseguit la seua 63a victòria, de la seua carrera, avançant el letó Andrejs Rastorgujevs i l’austríac Simon Eder. Malgrat la seva malaventura amb el seu carregador, Fourcade ha dominat majestuosament la cursa, acabant amb un d’impressionant 20/20 al tir..

Fent un repàs d’aquesta temporada 2016-2017, poden dir que, Martin Fourcade entra en la llegenda del biatló, guanya un sisè gran globus, aconsegueix doncs el Gran Chelem oferint-se tots els ‘petits’ globus (incloent-hi el de la mass start).

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]