Ahir dimarts, més de 2.000 persones  van mobilitzar-se, seguint la crida feta per 9 sindicats de la funció pública, convocants de la jornada de vaga.

El conjunt de sindicats representatius de la funció pública van cridar  a mobilitzar-se per protestar, entre altres, contra la supressió anunciada 120 000 llocs de funcionaris d’aquí cinc anys.

En aquesta manifestació van estar representats tots els sectors del funcionariat públic, des de l’energia , l’educació, els bombers , els funcionaris de finances, els serveis hospitalaris , els agents territorials i inclús, les associacions que lluiten contra l’imposició del contador linky.

Tampoc han faltat els cheminots que avui  comencen una nova vaga de dos dies (dimecres i dijous).  Segons les previsions, no hi haurà cap TGV entre Perpinyà i Barcelona, si hi haurà TGVs venint de de Paris a les 15h07 i a les 19h08, i anant cap a Paris a les 17h49.  En quant als TER , i als intercitiès , la previsió és que no en circuli cap . Recordeu  que podeu trucar al tel. 0 800 31 31 31 de dilluns a divendres de les 7 h a les 20H i el dissabte de les 9h a les 14, i  també podeu anar a la web de TER Occitanie que us permetrà carregar el programa amb les modificacions dels trajectes.

Recordar també que la SNCF us proposa vegades solucions alternatives que podeu consultar aquí, per pal·liar les pertorbacions. Alguns dels TER anul·lats, seran reemplaçats per autobusos.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb