Featured Video Play Icon

Ahir dimarts, la selecció  francesa  de rugbi a XV, que juga el mundial d’U20, va guanyar  a la selecció de Nova Zelanda, que eren els favorits per guanyar aquest mundial.

Aquesta es la primera vegada que jugarà la final d’un mundial des de la reestruc-turació de l’any 2008.

Els francesos van guanyar per 16 a 7 en un Aime Giral amb  14 595  espectadors; s’han mostrat sòlids en defensa, i han fet dubtar completament als temuts baby Blacks. Tot i així,  els francesos han  marcat els primers punts del partit en el minut 31 gràcies a una penalització de l’obertura Louis Carbonel, i han arribat a la mitja part amb només tres punts d’avantatge (3 a 0 pels francesos).

Finalment al segon temps, han marcat 1 assaig matjançant Ntamack , posant  el marcador gràcies a la transformació de Carbonel 10 a 0,  després han anotar la tercera penalitat posant el marcador 16 a 0, Els baby Blacks han marcat també un assaig , al minut 69 deixant el marcador 16 a 7, però no han pogut evitar la derrota.

Així doncs, llavors que fins ara no havien passat d’un quart lloc en un mundial, en jugaran la final a Besiers, contra Anglaterra diumenge.

Podeu veure el resum d’aquest partit en vídeo.