Els amants dels castell que no es poden desplaçar per seguir la temporada, ho poden fer gràcies a  la creació d’una plataforma, on podreu veure tota la temporada castellera en streaming a través de qualsevol dispositiu mòbil. Així s’ha presentat en societat XALA!, el nou servei de distribució de vídeos impulsats per la Xarxa Audiovisual Local. Els subscriptors podran veure totes les diades en alta qualitat a través dels sistemes operatius Android, iOS o també a la gran pantalla a través de l’aplicació Chromecast.

XALA! estarà disponible a través de la web o a l’aplicació mòbil homònima. Per a facilitar les visualitzacions castelleres s’ofereixen dos tipus de continguts: enregistrament complets de les diades castelleres i vídeos específics de construccions especialment destacades.

Els subscriptors disposen d’un període de proves de 14 dies abans de confirmar la contractació definitiva del servei.

Més enllà de l’estricta actualitat, el portal ofereix un ampli resum de les principals diades castelleres de la temporada 2017, entre les quals no hi falten les tradicionals cites de Sant Fèlix, Sant Joan, Santa Úrsula i Santa Tecla. Per altra banda, els amants del món casteller també hi podran trobar imatges de construccions a càmera lenta, així com documentals sobre la incidència que els castells tenen en la societat actual.

No tots els continguts de XALA!, tanmateix, estan relacionats amb l’àmbit casteller. La XAL (Xarxa Audiovisual Local) ha decidit incloure-hi també documents de producció pròpia sobre la història de Catalunya. Entre altres temàtiques, es tracta la independència dels comtats catalans respecte de l’imperi carolingi, la Guerra de Successió (1707-14), els orígens populars de l’himne nacional Els segadors, la tasca social desenvolupada per la Mancomunitat de Catalunya, l’arribada de jueus a Catalunya escapant de l’Holocaust nazi, o la lluita contra el franquisme a la Catalunya rural.