La secció Descobrir el país del Casal Jaume Primer de Perpinyà  us proposa una vetllada per presentar les seues activitats. Serà l’ocasió de veure fotos i vídeos de les excursions fetes al llarg de l’any. A partir de les 19h00, al Casal, obert a tothom, un sopar compartit (tothom porta quelcom, dolç o salat).

 

L’ajuntament de Perpinyà comunica que hi ha un canvi en els col·legis electorals  1103, 1104  i  1105 que votaven al grup escolar  Jean-Jacques Rousseau , han estat traslladats a la Sala  Bolte,  al 77 del carrer Jean-Baptiste Lulli . També hi ha un canvi pels electors domiciliats al barri de Catalunya i al Serrat d’en Vaquer, que votaven al grup escolar Edouard Herriot, han estat traslladats  al grup escolar  Ludovic Massé, al carrer Pierre Bretonneau. Normalment, els electors han rebut un avís al seu domicili, sobre aquests canvis.

La Llibreria ens avisa que : Dissabte 22 d’abril: SANT JORDI,estarà a la plaça Arago de Perpinyà:
Amb la presència de Joan-Daniel BEZSONOFF amb « La ballarina de Berlin » i « L’année de Syracuse », Eric FORCADE « Les perpignanais matériau d’art. Expériences, interventions et actions du collectif sociologique Perpignan 1976-1978 », Aleix RENYÉ amb « Catalunya Nord. La llesqueta del septentrió », Joan PEYTAVÍ DEIXONA amb « El català al nord de Catalunya a principi del segle XXI. Prespectiva històrica de la llengua i realitat lingüística del dialecte », Alà BAYLAC FERRER amb « Le catalan en Catalogne nord et dans les pays catalans. Même pas mort ! », Robert VINAS amb « L’infant Ferran de Majorque (1278-1316) », Eliana THIBAULT COMELADE amb totes les seues publicacions, Raymond FALCO amb « Octavia T1 Univers parallèles », Pere FIGUERES amb “9”, Albert BUENO amb “La integral”, Guillem SABGENIS amb “Joan & Valentine 2, sempre endavant!”                                                                                                                           Diumenge, Sant Jordi, obrirà de 10h a 13h. el seu local al 7 Plaça Joan Payrà.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]