Featured Video Play Icon

Ahir dijous, els responsables del festival d’Argelers de la Marenda ‘les  Déferlantes’ van publicar els horaris de les actuacions previstes a la seua pagina de facebook. Així podeu trobar el nom de tots els artistes per hora i ordre d’actuació del 8 a l’11 de juliol. Podeu consultar aquests horaris aquí, però com ja es feia, les portes de Valmy s’obriran una hora abans.

Enguany el Festival fa 10 anys. Com l’any passat, cada vespre es clourà en companyia de grans noms de l’electro, ara: Feder, Ludwig von 88, Dj Snake, Die Antwoord; els caps de cartell seran Cali, Renaud, Jain, Birdy, Sting, Ibrahim Maalouf, Iggy Pop, Calypso Rose i Manu Chao, repartint-se els horaris de 20 hores a 23 h 45 sobre quatre espais: village, el bosqué, el mar i Paul Mas.

Comunicat d’OPC (Oui au Pays Catalan) , donant  resposta a les declaracions fetes per  el representant de l’Union Populaire Républicaine (UPR), que se’ls acusava a la premsa amb aquesta frase: ‘El discurs civilitzat i obert del moviment, no es més que un parany camuflant un odi a França, no dissimulat’.  OPC assegura que ‘Aquesta mentida desvergonyida està inspirada en una frase greument extirpada del seu context, treta d’una xarxa social’….. Com sempre, podeu recuêrar, obrir i llegir el comunicat sencer, només en fr, tot clicant al mot comunicat. NDLR: ‘camuflat’ però ‘no dissimulat’?

El Casal Jaume Primer de Perpinyà, ens acaba de comunicar que la secció ‘Descobrir el Pas’ vos proposa una excursióde tres dies al Canigó, el dissabte 03, diumenge 04 i dilluns 05 de juny, als Refugis dels Cortalets i  de la Bonaigua.

Aquesta excursió té un  desnivell:  de pujada: 1200m + 650m. i de baixada: 1000m + 850m.
Equipament: Sac de dormir, llum, àpat, sabates de muntanya, gorra, guants, impermeable…
Inscripcions: Mado, tel. :  00 33 6 14 48 30 24

La cita  és demà dissabte a les 8h00 al Super U (Mig-Vernet).