Featured Video Play Icon

Concentració a la Jonquera avui dissabte 17 de juny, a les 18h 30 al punt fronterer de la carretera nacional, en defensa de les persones refugiades. Esquerra Catalunya Nord, crida a manifestar-se: ‘El dimarts 20 de juny se commemorarà el dia  mundial de les persones refugiades. Catalunya Nord, zona de pas i que ha vist passar refugiats tant del nord cap al sud com del sud cap al nord a totes les èpoques, és i ha de ser un territori més sensibilitzat a aquesta problemàtica. Des d’Esquerra Republicana de Catalunya Nord ens afegirem i cridem a participar a la convocatòria de la plataforma Obrim Fronteres que aquest dissabte 17 de juny ha convocat concentracions arreu del territori català, i en particular una a La Jonquera’. Podeu llegir el comuniCat sencer, tot clicant al mot comunicat.

Corespon a concentracions a diversos punts del país (català) per obrir fronteres: llegir aquí.

Continua la setmana Barça jugadors a Perpinyà, avui amb tres activitats: Barça Experience Mini. Activitat futbolística per a infants de 9 a 12 anys. 10 i 11 hores a l’estadi Aimé Giral. seguidament hi haurà un partit de futbol entre els ex-jugadors del Barça de les 10 a les 13,45 h. Finalment a la Plaça de la Victòria, el Castellet, podreu trobar de les 10 a les 18h l’Autocar oficial del FC Barcelona i les Copes.

 

Un home de 68 anys,  que estava de vacances, es va ofegar a Banyuls de la Marenda, ahir divendres cap a les 17h. Els fets van passar a l’alçada del centre héliomarin de cara al lloc de socors n°1 que encara no està obert. La víctima ha estat treta de les aigües per un testimoni. Desgraciadament, quan van arribar els socors no han pogut  fer més que comprovar la seva defunció. L’esposa del difunt, en situació de xoc, ha estat assistida per l’equip mèdic , però no ha necessitat  ser traslladada a cap hospital.

8es Jornades Nacionals de l’Arqueologia. Aquest cap de setmana es celebren les vuitenes jornades nacionals de l’arqueologia a tot l’estat francès. Podeu consultar aquí el programa que vos proposen a l’estat i Catalunya Nord.

A Perpinyà, vos proposen diverses activitats al lloc arqueològic de Ruscino, amb demostracions i tallers. Consulteu el programa.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]