La Usap ha fet oficials els partits amistosos que jugarà aquesta pretemporada estiuenca al seu estadi:

Així rebran a  l’estadi Aimé Giral el pròxim 4 d’agost a l’ Stade Français (campió del TOP 14  2015 i  campió de la  Challenge Cup 2017)  a les 20h i a l’equip irlandès dels Leinster (Campió  d’Europa 2009, 2011, 2012 i 2013) el divendres 11 d’agost.

Aquí trobareu més informació

 

En un comunicat La federació de rugbi a XIII respon a l’AFLD (Agence française de lutte contre le dopage) que, en el seu informe del 2016, revela un augment dels casos de consum de cocaïna en jugadors amateurs de Rugbi a XIII. Podeu llegir el comunicat, en francès, clicant al mot ‘comunicat’.

 

El passat divendres, ha calgut tancar la platja central de Torrelles, ja que es van descobrir 10 obús probablement de la segona guerra mundial, dins la mar. La gendarmeria i els socors van evacuar la platja i van establir-hi un perímetre de seguretat.

A finals de tarda, van arribar els desactivadors de mines de Toló que es van fer càrrec de la situació. Aquesta no és la primera vegada que es descobreixen artefactes com aquests a Torrelles.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]