Featured Video Play Icon

Avui comença el Filaf (Festival International du Livre d’Art et du Film) que es celebra a Perpinyà fins al 25 de juny. Durant aquests dies una selecció internacional de llibres, pel·lícules i suports numèrics és accessible gratuïtament al  públic, a través de les projeccions, conferències i trobades amb els seus autors. Podeu consultar aquí el programa.

El ‘Comité pour l’autodétermination de la Catalogne Nord’ ens ha enviat un comunicat, en francès i signat per Jaume Roure, on es congratula per l’elecció dels dos diputats, als quals donava suport: Romain Grau i Laurence Gayte. (Podeu llegir aquest comunicat, clicant al mot ‘comunicat’)

El Casal Jaume Primer de Perpinyà, prepara la seua tradicional festa de Sant Joan, però abans farà altres actes, dels que vos anirem parlant. De moment, ja podeu visitar durant tot el mes de juny, una exposició de pintures de Núria Català. També si voleu participar en el sopar del pròxim dissabte, us teniu  d’apuntar a l’adreça de correu electronic elcasalperpinya@gmail.com

 

Podeu veure un vídeo, filmat des de la càmera que circula per telecomandament, d’un entrenament dels Dracs Catalans al seu estadi de Gilbert Brutus.

Les imatges són espectaculars!

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]