A Bages, uns desconeguts han tirotejat a un gat domestic, per tercera vegada, en poc més d’un any, ferit amb  una pistola d’aire comprimit, des de maig de 2016. La primera vegada, va ser ferit  amb una bala a l’abdomen, quatre mesos més tard, al setembre  l’animal a penes curat de les seves ferides, ha rebut de nou diversos tirs, que el van afectar als ronyons, i ha hagut de ser intervingut.

I per tercera vegada va ser passat mes de juny, i va quedat ferit a la columna vertebral i a l’espatlla. Els fets han passat a la urbanització ‘Les Alicantes’ que es troba  entre les escoles i el pavelló d’esports de Bages. La propietària del gat ha tornat a dipositar planta contra X.

 

 El col·lectiu  DAEU-CAPA  convoca a una reunió avui dimarts a les 14h a la Universitat de Perpinyà: El servei de formació continua i alternativa  de la universitat, proposa una reunió d’informació col·lectiva, sobre el DAEU (Diploma d’accés als estudis universitaris) i el  CAPA (Certificat de capacitat en dret). La reunió tindrà lloc a l’amfiteatre 5 de la universitat , al 52 del Bulevard  Paul Alduy. Per més informació truqueu al  SFCA : 04 30 19 81 41.

Els quatre parlamentaris nord-catalans, ja han escollit les seues comissions de l’Assemblée nationale, de les quals formaran part durant els quatre anys de mandat .

Cap dels quatre ha aconseguit  una presidència, una vicepresidència o una secretaria de comissió, però ‘es trobaran tots en reunions estratègiques’ : Així Louis Aliot serà a  la comissió de la defensa nacional i forces armades. Laurence Gayte (REM) es reunirà a la  comissió dels afers exteriors. Sébastien Cazenove (REM) serà als assumptes econòmics, mentre que Romain Grau (REM) ocuparà un paper al si de la comissió de les finances, de l’economia general i del control pressupostari presidida per l’oposició (pel diputat LR ‘Macron compatible’ Éric Woerth).