Featured Video Play Icon

assemblée nationale– Podeu consultar aquí l’informe  de la reunió que va fer la comissió d’afers culturals (commission des affaires culturelles) de l’Assemblée Nationale, que van fer el passat dimarts, 22 de novembre, sobre la  proposició de llei relativa a la promoció de les llengües regionals, presentada per Bruno Le Roux. La pròxima reunió serà el pròxim 29 de novembre a les 16h45.

 

estació esquí Els Angles– L’estació d’esquí dels Angles, que tradicionalment és la primera estació que obre la temporada, ha decidit retardar aquesta obertura, que era fitxada per demà dissabte. La causa és que hi ha poca neu a les pistes.  L’estació que forma part del conjunt de 8 estacions agrupades amb el nom ‘Neus Catalanes’ no ha fet públic quan obrirà. Tradicionalment, totes les estacions d’esquí nord-catalanes obren a principis de desembre, per aprofitar el pont de la Puríssima que gaudeixen els catalans del sud.

distribuidor pizza– Al barri del Molí de Vent de Perpinyà, acaba de posar-se en funcionament un distribuïdor automàtic  de pizzes artesanals calentes. En total hi ha una desena de pizzes disponibles 24 h/24 h. Tota la jornada, amagat al seu local, Thierry Rubio elabora les pizzes. Un treball minuciós on cada gest respecta les normes d’higiene.

‘Sóc molt primmirat amb aquestes regles. Després de cada cocció, netejo el forn per evitar afegir molles de la pizza precedent. Gràcies a una farina especial, es couen millor i de manera totalment uniforme‘ explica al diari l’indépendant. Les pizzes artesanals estan precuinades, abans  de icar-les a la màquina on es mantenen a temperatura adequada. El consumidor pot escollir una pizza calenta o freda.

festival sida– Avui a les 19h a la Casa Musicale, tindrà lloc la tercera edició del Festival ‘Un max de bruit contre le Sida ! ‘ un Festival organitzat per voluntaris i artistes compromesos en la lluita contra aquesta malaltia. Aquest festival, d’entrada gratuïta, compta amb el suport de l’Hospital de Perpinyà i de la Casa Musicale.

Podeu consultar  aquí totes les actuacions que tindran lloc  durant aquesta vesprada, amb algunes sorpreses com per exemple , l’actuació inèdita de ‘Max of Noïse Orchestra ‘ 16 músics que actuaran per primera vegada, sota la batuta d’Alex Augé .

 

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save