Featured Video Play Icon

L’Usap ha desvetllat que, jugarà dos partits amistosos abans de començar la temporada 2018-2019 a TOP 14. Tots dos partits es jugaran a l’Aimé Giral: El primer serà el pròxim 9 d’agost a les 20h contra l’equip del Stade Toulousain. Abans del partit, oferirà als seus seguidors el plantxot aconseguit en Pro D2, que l’ha significat tornar a la catagoria reina del TOP 14.

Eln el segon partit , els catalans tindran com a rivals a l’equip del  Racing Métro 92, i es jugarà també a les 20h el 16 d’agost Aquí podeu consultar tota la informació sobre aquests partits amistosos.

Podeu veure un vídeo amb una entrevista a Christian Lanta.

En quant al calendari 2018-2019 la LNR (Ligue Nationale de Rugby) el va fer públic el passat dijous.

Els catalans debutaran el pròxim 25 d’agost a l’Aimé Giral contra l’equip de l’ Stade Français, que va cabar la temporada en el lloc n° 12 de la classificació. Els catalans desprès es desplaçaran a Agen, i en la tercera jornada rebran a Lió a l’Aimé Giral.

Però el primer  plat fort , es a dir, el primer derbi, occitano -català serà a la 6a jornada on rebran a casa a Montpeller .

El final d’octubre serà un període difícil per a la USAP amb una successió de gran adversaris : Tolosa de Llenguadoc a L’aimé Giral, Toló i Guilhem Guirado a l’exterior, abans de la recepció del campió actual Castres el 24 de novembre.