La territorial nord-catalana de l’ANC , Catalunya Nord per la independència, proposa un cap de setmana carregat d’activitats als seus membres i simpatitzants:

Divendres 9 a les 18h30 i haurà, al cinema castellet, una reunió pública amb Lluís LLach, que ens visita, ‘aquesta vegada com a diputat del Parlament de Catalunya. I com a diputat molt especial perquè és el redactor de la llei que prepara la transició cap a la República Catalana.Ell nos podrà explicar a quin estadi es troba el procés de Catalunya cap a la independència. Nos explicarà també com viuen i afronten l’onada d’atacs polítics i de processos judicials.
La Generalitat de Catalunya està a punt de convocar el Referèndum d’independència que s’ha de celebrar el setembre.
El Govern espanyol ho vol impedir ‘per tots els mitjans’.
Lluís Llach és la persona més indicada per fer el punt de la situació‘.

A més a més, aquest diumenge l’ANC juntament amb l’Associació de Municipis per la Independència i Òmnium Cultural,  convoquen  a les 12 h, a Barcelona, a Montjuïc, un acte en defensa del referèndum sobre la independència : ‘Aquesta convocatòria interpel·la tots els demòcrates de Catalunya i de fora. Demostrarem al món que els catalans votarem, digui el que digui, faci el que faci el govern espanyol‘.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]