Ahir dissabte a la tarda cap a les 18h, va tenir lloc un accident a la RN 116. Aquest va implicar 4 vehicles i nou persones. L’origen de l’accident, segons els primers elements de l’enquesta, és d’un vehicle circulant en direcció a Prada de Conflent. Hauria perdut el control a l’entrada de Marquixanes, s’hauria desviat en un viratge i hauria percudit  un cotxe que arribava en el sentit contrari. El xoc frontal va ser d’una violència extrema, causant una col·lisió en cadena. Un altre vehicle que seguia ha pogut desviar la seva trajectòria a temps, un d’últim ha xocat amb els cotxes accidentats.

En total, 9 persones han estat implicades en aquesta carambola, 5  d’aquestes n’han sortit indemnes.

Des de l’alerta donada, un important dispositiu de socors, ha acudit al lloc de l’accident, mobilitzant una vintena de bombers, un equip del Samu a bord d’un helicòpter, 4 ambulàncies i un forcó de desempresonament.

Desgraciadament una de les passatgeres, de 79 any i domiciliada a Prada de Conflent, ha sucumbit a les seues ferides en l’impacte inicial. El seu marit, que es trobava al volant, i la seva filla, igualment a bord, han estat greument ferits. En un altre cotxe, el conductor,  que viatjava sol,  també ha estat seriosament ferits. Tots, en urgència absoluta, han estat evacuats cap a les diferents estructures hospitalàries de Perpinyà.

Aquest accident també ha generat una important pertorbació en el trànsit, ja que la RN 116 ha hagut de ser tallada durant una hora.

Els gendarmes s’encarregaran de dur a terme l’enquesta. Aquest és el tercer accident mortal en una setmana, a les carreteres nord-catalanes.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]