Featured Video Play Icon

Els Dracs han entrat aquests darrers partits en una dinàmica perdedora, sortosament només queda un partit, el del pròxim divendres 13 de setembre, on els Dracs jugaran contra els Huddersfield Giants al John Smith’s Stadium.

Ahir divendres els catalans van perdre contra els Wigan Warriors per 46 a 12 (14 a 0 a la mitja part) . Aquesta vegada però tenen l’excusa de les lesions de Rémi Casty i de  Matt Whitley , a començament del partit, el que va complicar el partit als catalans , ja que, desprès d’aquestes lesions es van quedar sense 8 dels seus jugadors, tots lesionats.

Malgrat tots aquests contratemps, els Dracs van començar el partit dominant els 20 primers minuts, encara que no van concretar les seues jugades i no van aconseguir cap punt. Finalment els Wigan van aprofitar les seues oportunitats i van arribar al descans perdent per 14 a 0.

A la segona part, les coses no van millorar, ja que els catalans només van aconseguir marcar 2 assaigs, mitjançant Micky McIlorum, als pocs minuts de començar la segona part  i Lewis Tierney al final del partit.

Podeu llegir aquí el resum oficial que fan els Dracs d’aquest partit a la seua web. També podeu veure en vídeo, els assaigs marcats pels dos equips en aquest partit.