Featured Video Play Icon

Avui dijous, a les  18 h 30 a la Casa de la Generalitat de Perpinyà, és presentarà  el ‘Dictionnaire thématique français-catalan’, de Michel Cavaillé. Endreça les paraules per centres d’interès, de manera que el lector pugui tenir una idea de conjunt del vocabulari específic d’un mateix tema.

Aquesta obra és, doncs, una nova eina a disposició de tots els que s’interessen per la llengua catalana, tant a títol professional com personal. A més de ser consultat per necessitats específiques és també un llibre que convida el lector a passejar-s’hi seguint la seva curiositat. Per presentar aquesta publicació, de més de sis-centes pàgines, l’autor serà acompanyat de Pere Manzanares, membre de la junta d’Òmnium Catalunya Nord.

A ltra cosa:  la Casa de la Generalitat  proposa, per aquest mes de juliol, un tipus de curs de català per a adults original: el Taller Immersiu d’Estiu. S’adreça a persones que ja tenen un cert domini oral de la llengua catalana però que pensen necessitar un reforç per tal de sentir-se més còmodes en la seva pràctica diària. Està pensat essencialment per persones que han de treballar o d’estudiar en un marc en què la llengua catalana és indispensable. Aquest Taller Immersiu d’Estiu durarà un total de dotze hores, repartides en quatre dies: del dilluns 2 al dijous 5 de juliol, de 10h a 13h. Els drets d’inscripció a aquest curs són de 90 €uros.

El nombre de places és limitat. Dos professors, especialment experimentats, seran encarregats d’impartir els cursos, que seran enfocats sobre la llengua oral, els contextos de comunicació informal i també, segons els desitjos dels alumnes, sobre alguns àmbits temàtics específics.

Inscripcions i informacions: Casa de la Generalitat, 1, carrer de la Fusteria, 66000 Perpinyà. 04 68 35 17 14, casaperpinya@gencat.cat.

 

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb