Ahir dimecres, es va presentar a Perpinyà l’acte que tindrà lloc dissabte a l’explanada del Palau de les exposicions. Un acte que anirà acompanyat d’una fira d’entitats.  S’espera que hi hagi una gran afluència de persones venides de Catalunya Sud, i que sigui una gran festa.

El protagonista prinicipal és el president legítim de Catalunya fent us de la seua imunitat per ser elegit europeu, el MHP (Molt Honorable President) Carles Puigdemont, que estarà acompanyat dels HC (Honorables Consellers) Antoni Comin i la HC Clara Ponsatí. El president Puigdemont, divendres a la nit anirà a veure el partit que és jugarà a l’Aimé Giral , entre l’Usap i Rouen. En declaracions a l’indépendant, el president Usapista, ha volgut deixar molt clar que, la invitació no parteix d’ell , que l’únic que ha fet es donar el seu acord, quan li han demanat el parer (Podeu llegir aquí l’entrevista , en francès) També asistirà al partit el president dels Dracs Catalans, Bernard Guasch.

Per part seua, el diari l’Indépendant ha publicat una entrevista amb el president Puigdemont, en francès, però també podeu llegir-la en català aquí