Els pròxims 2 i 3 de març tindrà llocn a Perpinyà i Figueresn el primer congrés sobre ensenyament i llengües, en el marc de l’Espai Català Transfronterer.

El programa inclou sessions que tractaran temes com la política lingüística, l’aprenentatge de llengües com a eines de comunicació intercultural, l’ensenyament de llengua i noves tecnologies i l’ensenyament en immersió en contextos multilingües.

El primer Congrés Transfronterer de l’Espai Català: Ensenyament i Llengües neix de la col·laboració entre l’Institut d’Estudis Empordanesos (IEE) i el Consorci dels Estudis Catalans (CEC), en conveni amb la delegació de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) de Catalunya Nord. És un projecte del fons comú entre la Generalitat de Catalunya  i el Consell Departamental de Catalunya Nord.

Tindrà lloc els dies 2 i 3 de març de 2017, a la Casa dels Països Catalans a Perpinyà durant la primera jornada i a la Sala la Cate a Figueres durant la segona jornada. El congrés és obert a tothom i podeu fer la inscripció en línia a http://casa-paisos-catalans.eu o bé podeu omplir el butlletí que trobareu a la web del IEE i reenvieu-lo a congres@iee.cat o bé a congres@casa-paisos-catalans.eu.

També podeu utilitzar aquest butlletí d’inscripció