Featured Video Play Icon

Romain Grau  de 42 anys, és primer adjunt al batlle de Perpinyà, conseller departamental , així con de la comunitat urbana Perpignan Méditerranée Métropole. També és el director general de l’empresa EAS Industries, membre de La République En Marche, i company de promoció d”Emmanuel Macron a l’ENA. És el diputat elegit per la primera circunscripció.

Louis Aliot,  47 anys. és elegit del FN per a la segonba circunscripció. És el cap de l’oposició a l’ajuntament de Perpinyà, així com diputat europeu i membre de la comunitat urbana Perpignan Méditerranée Métropole. Es el cap del FN a Catalunya Nord,i el  vicepresident estatal d’aquest partit.

Laurence Gayte (REM) de 51 anys, directora administrativa d’una societat de serveis en informàtica, és enginyera d’ecologia. Adjunta al batlle de Sant Esteve de 2010 a 2014, antiga tresorera de l’UDI, investida per l’UDI a les legislatives abans d’unir-se  a  la REM. Viu al Riberal i ha estat elegida per la tercera circumscripció.

Sébastien Cazenove (REM) és el benjamin dels diputats nord-catalans ja que només té 40 anys. Delegat departamental del moviment En Marche !  era  director adjunt de l’associació dels batlles dels Pyrénées-Orientals, President del club de rugby de Tuïr, i quadre departamental. Ha estat elegit per la quarta circunscripció.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]