Featured Video Play Icon

* Desprès de la primera victòria de la temporada, aconseguida el passat dissabte a Montpeller, on els catalans van guanyar  per 10 a 28  el president de l’Usap François Riviere va anunciar a la seua compte de facebook la renovació per tres temporades més de Shahn Eru.

El president usapista es va mostrar euforic per la victòria aconseguida, i va ser llavors pujant una foto seua amb el segona  línia usapista, que precisament dissabte havia fet un gran partit. El jugador que va signar amb l’Usap el juliol del 2017, té 29 anys,  1,96 m i 111 kg nascut a les illes Cook ( Nova Zelanda)  aquesta temporada ha jugat 12 partits, marcant 2 assaigs,  i ha maercat 10 punts. serà usapista fins a finals de la temporada 2022.

* Als Dracs  Catalans,  és Fouad Yaha qui torna desprès que, a finals de la  passada temporada, fitxès per un club del TOP 14, concretament L4agen fent-ho públic en un comunicat .

L’aler de 22 anys, ha signat un contracte per  dues temporades. El jugador havia fitxat pel club el 2015, per jugar amb l’equip dels U19. La temporada 2016 havia jugat amb l’equip professional, fent la seua estrena a la Super League, on va ser designat com a  Rookie  de l’any.

Format a Avinyó, l’aler internacional va passar pel centre de formació , passant per totes les etapes d’aquesta, fins arribar a la Super League de la mà dels Dracs . De 22 anys ha jugat 62 partits de Super League i ha marcat 32 assaigs.