Featured Video Play Icon

Els responsables de la modena ‘local, ètica, solidària i social’ nord-catalana ‘soudaquí’; com n’existeixen a bastant altres llocs de l’estat (i més enllà), no han aconseguit assolir els 7.500 €uros que necessiten. Per això han decidt prolongar el període de mecenatge. Cal recordar que van començar una campanya de micromecenatge, a ‘Helloasso’ que no cobra cap comissió, per obtenir els 7.500 €uros.  

Sabeu que podeu participar amb diverses quantitats que van des dels 10 €uros als 1.000 €uros i com sempre, amb recompensa.  Ho podeu fer des d’aquí

Així mateix, vos conviden a  participar en la vida del moviment Soudaqui com desitgeu, la vostra disponibilitat i els vostres mitjans.  Sobretot  cerquen més persones per anar a la trobada dels prestataris.

Podeu contactar amb ells a l’adreça de correu electrònic : contact@soudaqui.cat o per tel. amb Fabien SELO 06 62 78 72 01.

Recordeu també, que ja  fa anys que hi ha implantades en molts llocs del país les anomenades monedes socials alternatives i geogràfiques.

Aquestes monedes complementàries i alternatives a les oficials són legals però passen dels bancs i estan dedicades a despeses locals.