Si recordeu, fa uns mesos ens van fer ressó de la carta enviada per un col·lectiu unionista, basat a Lausana( Suïssa) i denominat ‘Catalunya peuple d’Espagne‘  va pressionar al propietari del magatzem de Lecrec Nord, perquè retirès un desodorant de cotxe que duia l’estelada. Maluradament ho va aconseguir, per això segons hem pogut llegir al Twitter de Júlia Taurinya, i escoltat a Radio Arrels, han tornat, aquesta vegada amenaçant a Muriel Taurinya, propietaria de la botiga Visca de Perpinyà.

Però no només a ella, també ho han fet al restaurant La Vigatane de Canet de Rosselló. Tal com diu Radio Arrels: ‘ ha enviat un correu electrònic demanant-los que retirin tots els productes en on es veu una estelada i la samarreta de la Diada.’. També al Restaurant li van demanar (o exigir) el mateix.

Aquesta associació que diu que el seu principal objectiu es ‘la lluïta en contra del supremacisme i la intolerància dels grups independentistes catalans’, no és contenta a enviar correus electrònics, si no que, posa notes negatives a les xarxes socials , per perjudicar als comerciants.

Si voleu, podeu contrarestar-los escrivint una nota positiva, a l’apartat ‘opinions’ a la pàgina de Facebook de la botiga Visca 

* Per altre costat, aquesta associació unionista ha públicat , en francès, una nota  en contra del diari l’indépendant on l’acusa de haver prés partit a favor de la ‘causa separatista‘ (?)  a més de deixar el departament nord-català com un drap brut. Suposem que els nostres representants tindran alguna cosa a dir. Podeu llegir aquí aquesta  nota (en francès).