Featured Video Play Icon

Arriben a Perpinyà les cabines de tele-consulta medica. De moment s’instal·laran en tres farmàcies. La primera farmàcia a oferir aquest nou mètode de consulta medica ,serà la farmàcia de la Poudrière, que d’aquí pocs dies, ja oferirà aquest servei. Les altres dues farmàcies, ho faran durant el pròxim mes de febrer.

Aquesta cabina oferirà a la persona una consulta virtual amb un metge generalista, sense cita prèvia, en menys de 15 minuts..

Segons ha explicat a France Blue Roussillon, Jordan Cohen, cofundador de Pharma-Express, l’empresa que comercialitza aquesta cabina, amb el nom de Tessan: A l’interior, es té accés a diversos objectes connectats i es parla amb el metge per vídeo-conferència. Aquest té accés a   totes les dades en directe i pot tractar el  90% de les patologies a distància‘ La cabina disposa de dues places, per tal que el pacient sigui acompanyat o bé pel farmacèutic, o bé per una infermera.

Aquesta cabina, segons Jordan Cohen,  s’adreça principalment als pacients que no tenen metge de capçalera, es a dir, el 10% de la població. Proposa més de 10 especialitzats, com per exemple dermatòlegs o oftalmòlegs.

El preu de la consulta, és reembossable com les consultes clàssiques. Nosaltres no volem reemplaçar la consulta clàssica,  Volem estar aquí per les urgències, si no per donar les primeres respostes. Penso que la gent està preparada per usar aquest mètode de consulta. Aquestes cabines permetran la democratització de la medicina.