* Avui dissabte a les 12h,  l’acte oficial del migdia parlarà del ‘Entorn d’una constitució catalana’ amb Germà Gordó (conseller de justícia, GdC), Joan Reñé (president de la Diputació de Lleida), Joan Vintró (catedràtic de dret constitucional a la Universitat de Barcelona), Joan Matamala (Unanovaconstitució.cat) i, com a moderadora, Eva Pons (professora de dret constitucional a la Universitat de Barcelona).

Més tard a les 17h hi haurà una taula rodona ’27S: què hi ha en joc’ amb la participació de Roger Montañola (Unió Democràtica de Catalunya, UDC), Lluís Rabell (Catalunya sí que es pot), Antoni Baños (Candidatura d’Unitat Popular, CUP), entre altres.

A notar que, malgrat que estava anunciat,, ni Ramon Espadaler ni Raül Romeva participaran en aquesta taula rodona.

Per acabar a les 18h30 es farà l’assemblea general.

* Demà diumenge, abans de l’acte de cloenda es lliurarà dos altres Premís Canigó, aquesta vegada a la Fundació Roca i Galès i la Institució Catalana d’Estudis Agraris amb Xavier López (director general d’economia social cooperativa, GdC) i Joan Caball (coordinador d’Unió de Pagesos de Catalunya)

A l’acte de Cloenda participaran Antoni Castellà (secretari d’universitats i recerca, GdC), Josep A. Planell (president de la Xarxa Vives d’Universitats) i Joandomènec Ros (president de l’UCE)