Featured Video Play Icon

Avui divendres, fa un any de l’accident entre un bus escolar i un tren TER al pas de nivell n° 25 a Millars, que va ocasionar 6 morts, tots nens que anaven dins el bus escolar. Els alumnes del Col·legi Christian Bourquin , així com els habitants de Sant feliu d’Avall participaran en diverses cerimònies.

Podeu consultar el programa. (PDF en Francès)

Després d’un any d’enquesta, no han permès encara determinar amb certesa  les causes, ni com es va produir la terrible col·lisió que ha costat la vida a sis col·legials el 14 de desembre de 2017 a Millars. Però per ara, les investigacions semblen designar la conductora del bus, com a presumpte culpable.

Malgrat tot, hi ha una qüestió de vital importància que encara no s’ha resolt i concerneix la barrera, ja que alguns testimonis i la mateixa conductora del bus, asseguren que estava aixecada, mentre que altres diuen el contrari.

Per la seua banda, la conductora no ha canviat mai de discurs. Posada en examen per a ‘homicidis i ferides involuntàries per imprudència‘ sempre ha afirmat , que les barreres eren aixecades, i que cap senyal lluminosa o sonora no s’ha iniciat en el moment en què va  travessar el pas a nivell.
Així doncs, encara s’haurà d’esperar per conèixer els anàlisi dels experts i que s’hi acabi l’enquesta judicial.