Laurent Lemal va guanyar, ahir dimarts, el concurs del  ‘Bocuse d’or’, creat l’any 1987 pel mateix famós cuiner francès  Paul Bocuse.

Aquest títol  li permetrà accedir a la final europea del concurs que es celebrarà, el pròxim maig de 2016, a Budapest. Si queda entre els 12 primers, podrà representar l’estat francès a la final mundial, que tindrà lloc el gener de 2017 a Lió.

‘Estic feliç i orgullós de representar França a les pròximes competicions, orgullós també de ser reconegut pels meus companys’, ha declarat Laurent Lemal,  xef del restaurant de Bellestar de la Frontera ‘La Coopérative’,  i també té una estrella Michelin.

 

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.