Hem rebut un comunicat de Unitat Catalana, donant el seu suport a Brice Lafontaine, adjunt al batlle i delegat a la cooperació transfronterera i la catalanitat, a qui el pròxim dijous en consell municipal, el batlle de Perpinyà, Jean Marc Pujol, retirarà totes les seues atribucions, degut al seu suport a Emmanuel Macron.

En el comunicat (fr), Unitat Catalana anuncia: ‘Amb la retirada de la confiança en Brice Lafontaine, Jean-Marc Pujol es  separa de Unitat català present a la majoria municipal des de 1993. ‘Aquests 24 anys hem  vist  nombroses realitzacions de Perpinyà la Catalana, a la consolidació de les escoles d’ensenyament en català, passant sobretot per un desenvolupament de relacions amb  Catalunya Sud. Els últims anys, sota el mandat deJean-Marc Pujol, han estat marcats per una  dificultat real de l’exercici de la delegació dels assumptes catalans i un notable retrocés de la voluntat del batlle en l’àmbit de la política catalana. L’epíleg és ara aquesta negació i per tant la retirada d’Unitat Catalana de la majoria municipal.
El nostre moviment ja no aporta d’ara endavant el seu suport a Jean Marc Pujol i no serà doncs present en l’ajuntament de Perpinyà , només  en l’oposició representada amb el vot de Brice Lafontaine qui n’és l’únic referent‘.

El comunicat, no diu res de la regidora Virginie Barre que també d’UNitat (sembla que ara no). Recordeu que podeu llegir el comunicat sencer, clicant més a munt en ‘comunicat’.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]