Des de fa 29 anys,  Òmnium Catalunya Nord organitza la seua vesprada literària ‘Nit de Sant Jordi’. Enguany serà el 28 d’abril 2017, a partir de 20 h, al Palau de Congressos de Perpinyà. Diversos premis seran concedits. Les persones que desitgen presentar una obra poden consultar les bases i obtenir les informacions indispensables sobre la pàgina web d’Òmnium Catalunya Nord

Vos recordem, una vegada més els premis que es donaran :

Premi Catalunya Nord, dotat amb 3 000€ per l’Institut d’Estudis Catalans, per estudis, treballs o documents per a l’ensenyament del català a qualsevol nivell i pel coneixement de Catalunya Nord o de qüestions que l’afecten. L’extensió de les obres presentades serà d’un mínim de 100 pàgines.

Premis Joves Escriptors. Són tres premis de 500€ cada u, dotats pel Consell General dels Pirineus Orientals, per les escoles primàries (narració de 2 a 3 pàgines de tema lliure, amb o sense il·lustracions) i pels col·legis i liceus (narració de 3 a 6 pàgines de tema lliure, amb o sense il·lustracions).

Premi Francesc Català de poesia dotat amb 900€ per Òmnium Cultural. Podran postular a aquest premi obres de poesia de tema lliure. L’extensió del conjunt de l’obra serà de 5 a 8 pàgines.

Premi Narració per a Infants de contes per a infants, dotat amb 200€ per la Vila de Perpinyà. És un premi destinat a recompensar una narració de tema lliure, amb o sense il·lustracions, adreçada a joves de 6 a 12 anys. L’extensió de les obres presentades no haurà d’excedir 6 pàgines.

Premi Ramon Juncosa de Divulgació i Periodisme Transfronterers, dotat amb 1 200€ per la Casa de la Generalitat de Perpinyà. Els treballs que optin a aquest premi podran ser, articles o treballs en suport paper (premsa professional, publicacions d’àmbit associatiu, institucional, universitari, etc.), treballs de ràdio, treballs de televisió, treballs de premsa digital (en totes les modalitats existents).

Els treballs hauran d’haver estat publicats, emesos o difosos en un període comprès entre l’1 d’abril de 2016 i el 31 de març de 2017.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.